A cookie-k segítenek abban, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk. Az oldal használatával Ön beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk. Nem tárolunk személyes adatokat. Tudjon meg többet.
Home
 • Atlas Copco - ITBA Banner - Making the difference
  AZ IGAZI KÜLÖNBSÉG!

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Atlas Copco értéket alkot ügyfelei számára a gyártási folyamatokban felhasználható világszínvonalú és innovatív technológiák segítségével. Termékeink időtállóak, gyártásuknál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az ergonómiára. Nézze meg legújabb videónkat.

 • Atlas Copco - Rental Banner
  Hívja az Atlas Copco bérbeadást!

  Átmeneti levegő-, nitrogén-, gőz- vagy áramellátásra van szüksége? Mi mindenre kínálunk megoldást, a nap 24 órájában, a hét 7 napján!

 • CR App banner
  Építőipari Alkalmazás

  Megoldások a keze ügyében. Elérhető Apple és Android eszközökhöz, például táblagépekhez és okostelefonokhoz. Töltse le most!

 • AC URE - app Banner iPhone
  Atlas Copco Underground alkalmazás

  Elérhető Apple, illetve Android rendszert használó eszközökre.
  Töltse le most!

 • Atlas Copco - CT Service carousel
  Bízza ránk kompresszora szervizét!

  Szakértelmünkkel hozzásegítjük ahhoz, hogy sűrített levegős hálózata minél tovább működjön és a lehető leghatékonyabb legyen.

Elkötelezve a fenntartható termelékenységért

Az Atlas Copco cégcsoport világszerte vezető szerepet tölt be az ipari megoldások területén

Termékeink és szolgáltatásaink kiterjednek  a kompresszorok, áramfejlesztők,  bányászati eszközök, építőipari eszközök, ipari kéziszerszámok és  összeszerelő rendszerek piacára. Az értékesítésen kívül szervizünk és bérbeadás divíziónk is az Ön rendelkezésére áll!

A partnereinkkel kialakított hatékony együttműködésnek és közel 140 éves tapasztalatunknak köszönhetően világszerte több, mint 170 országban kínálunk kiemelkedő, innovatív megoldásokat vevőinknek.

Atlas Copco Kft.

2051 Biatorbágy, Vendel Park, Huber u. 1.

Atlas Copco Kft.

2051 Biatorbágy, Vendel Park, Huber u. 1.