A cookie-k segítenek abban, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk. Az oldal használatával Ön beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk. Nem tárolunk személyes adatokat. Tudjon meg többet.
Home
 • Atlas Copco - ITBA Banner - Making the difference
  AZ IGAZI KÜLÖNBSÉG!

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Atlas Copco értéket alkot ügyfelei számára a gyártási folyamatokban felhasználható világszínvonalú és innovatív technológiák segítségével. Termékeink időtállóak, gyártásuknál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az ergonómiára. Nézze meg legújabb videónkat.

 • Atlas Copco - Rental Banner
  Hívja az Atlas Copco bérbeadást!

  Átmeneti levegő-, nitrogén-, gőz- vagy áramellátásra van szüksége? Mi mindenre kínálunk megoldást, a nap 24 órájában, a hét 7 napján!

 • CR App banner
  Építőipari Alkalmazás

  Megoldások a keze ügyében. Elérhető Apple és Android eszközökhöz, például táblagépekhez és okostelefonokhoz. Töltse le most!

 • AC URE - app Banner iPhone
  Atlas Copco Underground alkalmazás

  Elérhető Apple, illetve Android rendszert használó eszközökre.
  Töltse le most!

 • Atlas Copco - CT Service carousel
  Bízza ránk kompresszora szervizét!

  Szakértelmünkkel hozzásegítjük ahhoz, hogy sűrített levegős hálózata minél tovább működjön és a lehető leghatékonyabb legyen.

Elkötelezve a fenntartható termelékenységért

Az Atlas Copco cégcsoport világszerte vezető szerepet tölt be az ipari megoldások területén

Termékeink és szolgáltatásaink kiterjednek  a kompresszorok, áramfejlesztők,  bányászati eszközök, építőipari eszközök, ipari kéziszerszámok és  összeszerelő rendszerek piacára. Az értékesítésen kívül szervizünk és bérbeadás divíziónk is az Ön rendelkezésére áll!

A partnereinkkel kialakított hatékony együttműködésnek és közel 140 éves tapasztalatunknak köszönhetően világszerte több, mint 170 országban kínálunk kiemelkedő, innovatív megoldásokat vevőinknek.

Atlas Copco Kft.

2310 Szigetszentmiklós, ÁTI-Sziget Ipari Park 72-73.

Atlas Copco Kft.

2310 Szigetszentmiklós, ÁTI-Sziget Ipari Park 72-73.